Tork producten

Het merk Tork biedt professionele hygiëneproducten en -diensten aan klanten van restaurants en gezondheidszorginstellingen tot kantoren, scholen en industrieën. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier, zeep en servetten alsmede industriële poetsrollen en keukenpapier. Dankzij expertise in hygiëne, functioneel design en duurzaamheid is Tork marktleider geworden. Tork is een wereldwijd merk van SCA en een toegewijd partner voor klanten in meer dan 80 landen.

Wilt u uw bedrijf laten stralen? Reken dan op de schoonmaakmiddelen en materialen van Verbion. Een groothandel met verstand van zaken, de juiste schoonmaakartikelen en een altijd betrouwbaar advies.

Wij delen onze kennis graag en vertellen u hoe u uw bezittingen veilig en hygiënisch kunt onderhouden. Van winkelraam tot afvalverzameling en van bedrijfsvloer tot persoonlijke bescherming. Tel daar ook meer dan 60 jaar ervaring bij op, veelal levering uit voorraad en zelfs facturatie op maat per filiaal, dan krijgt u Verbion.

Bekijk hier het hele Tork assortiment

Verbion Online tip: Terugkomende klant? U krijgt een eigen online assortimentenlijst! Zo kunt u in een paar tellen uw favoriete producten bestellen.


Aanbiedingen

Tork Conventional Toilet Roll Dispenser T4 Elevation wit
Meer info € 38.01 Bestel
Tork Wall Stand Red / Black W1
Meer info € 56.44 Bestel
Tork Wiper/Cloth Folded W4
Meer info € 34.44 Bestel
Tork Dispenser Wiper Mini Centerfeed Roll White M1
Meer info € 37.02 Bestel